КАФЕ ПАУЗА

Силен или фин, изберете перфектния вкус за вас

Да намерите своя собствен стил в правенето на перфектно еспресо е форма на изкуство - от подбирането на правилната кафемашина до приготвянето на напитката точно по ваш вкус.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ
 • ВКУСЪТ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО

  ВКУСЪТ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО

  Krups посвещава 170 години на проектирането и производството на високоефективни и прецизни кафемашини, в които е отделено специално внимание на всеки детайл с една- едничка цел - да ви предложи уникално изживяване, наситено с вкус и аромат.

 • СЪС СТРАСТ КЪМ КАФЕТО

  СЪС СТРАСТ КЪМ КАФЕТО

  С нестихваща страст към кафето, KRUPS продължава да се развива през годините, още от представянето на първата си кафемелачка през 1956. Днес можете да се възползвате от нашите качествени машини и да постигнете най-доброто смилане на кафе, осигурявайки максимално извличане на аромат и вкус за уникално изживяване.

 • ИЗРАБОТЕНИ С ПРЕЦИЗНОСТ ЗА НАСИТЕНИ С ВКУС И АРОМАТ НАПИТКИ

  ИЗРАБОТЕНИ С ПРЕЦИЗНОСТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИ С ВКУС И АРОМАТ НАПИТКИ

  В KRUPS създаваме внимателно калибрирани и прецизно балансирани продукти с впечатляващ дизайн, с които постигате перфектни резултати всеки път - от плътно еспресо до пухакво капучино.

 • СЪЗДАДЕНИ ДА ДОСТАВЯТ УДОВОЛСТВИЕ

  СЪЗДАДЕНИ ДА ДОСТАВЯТ УДОВОЛСТВИЕ

  Съчетание от елегантната естетика и модерни инженерни решения, продуктите на KRUPS са компактни, с модерен и рационален дизайн и се вписват идеално във вашата кухня.