Кафемелачка Krups Fast Touch GX204D / Сребърен

Прясно смлени кафеени зърна и подправки без загуба на вкус

Кафемелачка Krups Fast Touch GX204D / Сребърен

Прясно смлени кафеени зърна и подправки без загуба на вкус

Смелете прясно кафе бързо и ефективно с мощната кафемелачка KRUPS Fast-Touch. Универсален уред, който може да се използва и за нарязване или смилане на ядки, семена, билки и подправки. С компактен дизайн и елегантна естетика, тази електрическа кафемелачка е удобно и полезно допълнение към всяка кухня.

Ref: GX204D

ОПИСАНИЕ

Уред, който може да се използва за нарязване и смилане на ядки, билки, семена и подправки
  • БЪРЗИ И РАВНОМЕРНИ РЕЗУЛТАТИ: Кафемелачка, оборудвана със здрави остриета от неръждаема стомана за безупречно равномерно смилане при всяка желана консистенция, осигуряваща перфектни резултати при широка гама от кафе напитки
  • ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ: Големият капацитет от 85 g мели достатъчно за до 12 чаши кафе — идеален както за ежедневна употреба, така и за обслужване на гости.
  • БЕЗОПАСНО И ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Смилане с едно докосване, което не може да бъде по-лесно, заедно с активиран от капака предпазен превключвател, който гарантира, че остриетата се въртят само когато капакът е здраво поставен върху мелницата
  •  РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ОПЦИИ ЗА СМИЛАНЕ: Лесна за използване кафемелачка, идеална за голямо разнообразие от приложения, включително нарязване или смилане на ядки, семена, билки и подправки
  • ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОПРАВКА: 15-годишен ремонтируем продукт - с ниска цена, бърза доставка от 6500 сервизни центъра по целия свят - част от нашия ангажимент да помогнем за опазване на околната среда и намаляване на отпадъците
  • УДОБЕН ДИЗАЙН: Използвайте капака като мерителна чаша за пълно удобство, с овална форма за лесно и безпроблемно изсипване във филтъра
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНО СМИЛАНЕ: контролирайте консистенцията на смилане за безупречни резултати от едро до фино

АКСЕСОАРИ

В момента нямаме аксесоари за този продукт.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Поддържането на кафемелачката чиста е от съществено значение за постигане на най-добри резултати по отношение на вкус. Повечето типове кафе на зърна съдържат масла, които могат, с течение на времето, да увеличат аромата и следователно да променят вкуса на вашето кафе. Изпразвайте контейнера за смляно кафе след всяка употреба.
Винаги изключвайте кафемелачката преди да я почиствате. Никога не мокрете кафемелачката, захранващия кабел или щепсела. Не използвайте агресивни почистващи препарати или абразивни гъби и тел за съдове за почистване на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Проверете дали Вашият уред е правилно включен в контакта и дали капакът е правилно поставен.
Ако тя все още не стартира, свържете се с Вашия одобрен сервизен център.
Препоръчваме да го съхранявате на хладно, сухо място. То трябва да бъде съхранявано в непрозрачен, херметично затворен съд. Кислородът и парата са основните врагове на кафето, което бързо губи своите качества след смилане: парата променя неговия вкус, а ароматът на кафето загубва свежестта и то става безвкусно. Кислородът оксидира смляното кафе и подсилва горчивия вкус на напитката: следователно зърната трябва да се смилат точно преди приготвянето на кафето.
Това зависи от типа кафе машина, която използвате. Затова мляното кафе за еспресо е много по-фино отколкото за филтърна кафе машина.
Смилането на кафе точно преди приготвяне запазва вкуса и аромата.
Кафето на зърна може да бъде съхранявано за няколко месеца. След като бъде смляно, кафето бързо загубва своя аромат. На стайна температура мляното кафе може да бъде съхранявано за 7 до 10 дни. Ние препоръчваме следните предпазни мерки за запазване на аромата на вашето смляно кафе: съхранявайте смляното кафе в непрозрачен, херметично затворен съд и го дръжте в хладилника, където то може да бъде съхранявано за един месец.
Ако Вашата кафемелачка е фабрично оборудвана с ножове, можете да мелите подправки, ядки и зърнени храни. Ако Вашата кафемелачка е оборудвана само с мелещо устройство, можете да мелите само кафе.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.