Кафемелачка Krups Burr GVX242 / Черен-сребрист

Перфектно смилане, от фино до едросмляно

Кафемелачка Krups Burr GVX242 / Черен-сребрист

Перфектно смилане, от фино до едросмляно

Осигурявайки изключителни резултати за всичките ви нужди по отношение на кафето, кафемелачката KRUPS Burr ви позволява да се наслаждавате на смляно кафе, пълно с вкус. Тази електрическа мелничка за кафе е оборудвана със 17 различни настройки, за да осигури идеалното смилане чрез метода на варене, докато селекторът за чаша гарантира точното необходимо количество.

Ref: GVX242

ОПИСАНИЕ

Krups Burr Grinder: Смелете кафе като експерт

Изключителни резултати за перфектно смилане, от фино до едросмляно

• Консистенция на смилане за приятен вкус

 

• 17 настройки за избор на перфектното смилане чрез метод на приготвяне

 

• Избор на количество чаши: изберете количество на смилане, от 2 до 12 чаши

 

• Контейнер с голям капацитет с предпазен капак и подвижен контейнер за смляно кафе

 

• Подвижен борд за лесно почистване

 

• Контролен панел от матирана неръждаема стомана

СПЕЦИФИКАЦИИ

Общи
Устройство с дисплей (екран)
Цвят Черен & Сребро
Гаранция 2 години
Лед индикатор
Интерфейс Бутони
Показване на езици
Мощност 110 W
Страна на произход Китай
технически
Бутон за ръчно управление
Капацитет на резервоара за зърно 200 g
Брой чаши 2-12
Персонализирайте количеството
Фина настройка на смилането Да, 17 степени
Степени на смилане 17
Капацитет 200 g

АКСЕСОАРИ

В момента нямаме аксесоари за този продукт.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Поддържането на кафемелачката чиста е от съществено значение за постигане на най-добри резултати по отношение на вкус. Повечето типове кафе на зърна съдържат масла, които могат, с течение на времето, да увеличат аромата и следователно да променят вкуса на вашето кафе. Изпразвайте контейнера за смляно кафе след всяка употреба.
Винаги изключвайте кафемелачката преди да я почиствате. Никога не мокрете кафемелачката, захранващия кабел или щепсела. Не използвайте агресивни почистващи препарати или абразивни гъби и тел за съдове за почистване на уреда.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Проверете дали Вашият уред е правилно включен в контакта и дали капакът е правилно поставен.
Ако тя все още не стартира, свържете се с Вашия одобрен сервизен център.
Препоръчваме да го съхранявате на хладно, сухо място. То трябва да бъде съхранявано в непрозрачен, херметично затворен съд. Кислородът и парата са основните врагове на кафето, което бързо губи своите качества след смилане: парата променя неговия вкус, а ароматът на кафето загубва свежестта и то става безвкусно. Кислородът оксидира смляното кафе и подсилва горчивия вкус на напитката: следователно зърната трябва да се смилат точно преди приготвянето на кафето.
Това зависи от типа кафе машина, която използвате. Затова мляното кафе за еспресо е много по-фино отколкото за филтърна кафе машина.
Смилането на кафе точно преди приготвяне запазва вкуса и аромата.
Кафето на зърна може да бъде съхранявано за няколко месеца. След като бъде смляно, кафето бързо загубва своя аромат. На стайна температура мляното кафе може да бъде съхранявано за 7 до 10 дни. Ние препоръчваме следните предпазни мерки за запазване на аромата на вашето смляно кафе: съхранявайте смляното кафе в непрозрачен, херметично затворен съд и го дръжте в хладилника, където то може да бъде съхранявано за един месец.
Ако Вашата кафемелачка е фабрично оборудвана с ножове, можете да мелите подправки, ядки и зърнени храни. Ако Вашата кафемелачка е оборудвана само с мелещо устройство, можете да мелите само кафе.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.