съставки
12 амарети морбиди (меки амарети бисквити)
2 x 30 мл ристрето
40 гр пудра захар
100 гр маскарпоне или крема сирене
2 x 30 мл ристрето
40 гр пудра захар
100 гр маскарпоне или крема сирене
приготвяне
Изсипете ристретото и го оставете да се охлади.
В купа разбийте маскарпонето с пудрата захар и добавете ристретото.
Изсипете в пош.
Поставете малко от този крем върху амарети бисквита и залепете втора отгоре, за да направите макарон.
Този малък деликатес ще се съчетае перфектно с вашето кафе.
В купа разбийте маскарпонето с пудрата захар и добавете ристретото.
Изсипете в пош.
Поставете малко от този крем върху амарети бисквита и залепете втора отгоре, за да направите макарон.
Този малък деликатес ще се съчетае перфектно с вашето кафе.